Skip to main content

Over Korinne

Korinne

Twee prachtige kinderen, getrouwd met een super vent en wonend in een heerlijk huis in Zwolle. Ik ben dol op eten, mijn voorkeur gaat uit naar Italiaans, maar je maakt mij ook blij met de saté zoals mijn moeder ze maakt. Een lekkere cappuccino, lunch, een terrasje pikken met vriendinnen of mijn gezin vind ik ook heel lekker en leuk! Of ’s avonds lekker thuis op de bank met een feelgood-movie.

Sinds 1997 ben ik hartstochtelijk bezig met fotografie. Ik heb al veel bruidsparen gefotografeerd en kan dus leunen op een grote dosis ervaring. Dit neemt niet weg dat ik nog steeds graag iets nieuws probeer.

Ik ben een zeer enthousiast fotograaf maar probeer tijdens een sessie niet te aanwezig te zijn. Het gaat immers om jullie en de liefde!
Mijn fotografie omschrijf ik als kleurrijk, fris en romantisch, maar niet te “roze”. Een “stoute” of “stoere” kwinkslag vind ik ook erg leuk. Daarbij probeer ik jullie liefde en emoties zo ongefilterd mogelijk vast te leggen. Want is de Liefde niet het mooiste wat er is?!

Contact

Korinne Alberink - van Triest

Tel: 06 520 635 02

E-mail: info@korinnefotografie.nl