Skip to main content

Reviews

Wij zijn super blij en trots op onze trouwfoto's gemaakt door Korinne.
Wij hebben Korinne leren kennen als een heel enthousiast persoon waar wij vanaf het eerste gesprek gelijk een klik mee hadden. Bij Korinne hoef je zelf niet met ideeën te komen want die heeft ze zelf meer dan genoeg, dit kwam op onze bruiloft ook tot uiting.
Vanaf begin van de dag komt ze met leuke dingen, oog voor details (waar je zelf niet aan denkt) Op de foto locaties weet ze perfecte foto's te maken en beweegt zich onopgemerkt door het officiële programma.
Het fotoboek wat Korinne voor ons heeft gemaakt is top, de kwaliteit van de foto's zijn super waarbij je de gehele dag weer opnieuw beleeft.
Korinne fotografie is wat ons betreft een echt aanrader!

Lisette en Martijn

Inmiddels hebben we de mooie foto's van onze bruiloft ontvangen, wat een prachtig resultaat!
We hebben Korinne ervaren als een open, enthousiaste en professionele fotograaf. Tijdens beide dagen was zij op subtiele wijze aanwezig. Zo is zij erin geslaagd ook veel spontane foto's te maken.
We zullen Korinne zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

Gerald en Gerard

We zijn ontzettend blij dat we voor Korinne hebben gekozen als fotograaf op onze bruiloft! Ze had hele leuke ideeën voor de foto’s en zorgde dat we ons op ons gemak voelden.
Tijdens de ceremonie hield ze zich op de achtergrond en heeft ze de bijzondere momenten op een mooie manier op de foto gezet. De foto’s zijn prachtig geworden en daar zijn wij erg blij mee. Het fotoboek die gemaakt is door Korinne is ook precies zo geworden als we gehoopt hadden.
We kunnen Korinne fotografie aan iedereen aanraden! Korinne is een vrolijke, gezellige en creatieve fotograaf die weet wat ze doet.

Ryanne en Emiel

Korinne heeft geweldige foto's gemaakt van onze mooiste dag!
Ze is erg plezierig in de omgang, sociaal en enthousiast en zichtbaar in haar element als ze met haar vak bezig is en dat blijkt ook zeker uit het eindresultaat!
Ze heeft oog voor detail maar kan ook erg goed spontane foto's op een mooie manier vastleggen!
Ze is subtiel aanwezig op de achtergrond en als het nodig is pakt ze het voortouw en geeft ze duidelijke instructies.
Chapeau Korinne, wij zijn je enorm dankbaar!

Remco en Maaike

Contact

Korinne Alberink - van Triest

Tel: 06 520 635 02

E-mail: info@korinnefotografie.nl